Despre noi

Magazinul de Mobila Second Hand Craiova – Kafer Mob isi doreste sa evidentieze faptul ca, mobila ieftina nu trebuie sa fie si de proasta calitate, de aceea, noi, va oferim mobila unicat si antichitati de calitate la preturi mici. Mobila comercializata de catre magazinul nostru fiind importata din Germania , Franta si Italia va sta la dispozitie in fiecare zi,  pentru a va schimba si transforma  locuinta personala in locul de vis pe care vi-l doriti.

Magazinul de Mobila Second Hand Craiova – Kafer Mob isi doreste de asemenea  , o colaborare si  consiliere, in relatia vanazator – client, depasind relatia standard , simplu, dorim sa fim prieteni.

Mobilier  importat Germania, Italia si Franta :

Mobilier pentru copii si tineret: birouri, patuturi, dulapuri

Mobilier pentru bucatarii si sufragerii : corpuri de bucatarie , coltare, canapele, biblioteci, scaune, mese, obiecte de decor, electrocasnice 

Mobilier pentru dormitor: dulapuri, paturi si noptiere

De asemenea va asteptam in showroom ul aflat in Craiova, Blv. Dacia, Nr.106 ( in incinta fostei Regii de Tutun Craiova ) pentru a va intampina cu o gama variata de obiecte de antichitati si anticariat unicate, cuprinzand mobila veche de colectie, tablouri, vesela, obiecte de ceramica .

Magazinul de Mobila Second Hand Craiova – Kafer Mob